موکب بقیه الله
سازمان اردویی ،راهیان نور و گردشگری استان اصفهان ، در راستای هرچه باشکوهتر برگزار شدن پیادهروی میلیونی اربعین حسینی و متناسب با توانمندی خود، اقدام به طراحی و اجرای «موکب فرهنگی بقیه الله » نمود. این موکب در اولین سال و در ایام اربعین 1441، در شهر مقدس کربلا برپا گردید.
اهم فعالیتهای موکب در اربعین سال جاری را میتوان در سه بخش دستهبندی کرد:
برنامههای فرهنگی
فعالیتهای رسانهای
پذیرایی و خدمت به زائرین
موکب ده روز پیش از اربعین حسینی، گروهی را برای راهاندازی و برگزاری فعالیتهای پیشبینیشده موکب بقیه الله عازم عراق کرد. این گروه شامل ده ها نفر از خادمین شهدای برادر و خواهر بود که در بخشهای مختلف موکب اعم از تدارکات و پشتیبانی، فرهنگی، اسکان، امانات، بهداری، آشپزخانه، چایخانه و … مشغول به خدمت بودند.
| فعالیتهای موکب
برنامههای فرهنگی: این بخش شامل فضا سازی و سیاهپوش کردن موکب، اقامه نماز جماعت، برگزاری هیأت، حلقههای معرفتی، بیان احکام شرعی و تصحیح قرائت نماز، قرائت زیارت عاشورا پیش از اذان مغرب و … میباشد.
فعالیتهای رسانهای: شامل تهیه گزارش تصویری روزانه از فعالیتهای موکب، زائران و خادمان، بارگذاری عکسها و کلیپهای تولید شده در پیج ، پخش تیزرهای تولید شده توسط موکب ، تهیه مستند گزارشی از فعالیتهای موکب و … .
پذیرایی و خدمت به زائرین: این بخش شامل اسکان زائرین، غرفه امانات (جهت امانتداری از وسایل زائران)، بهداری، بخش شستشوی لباس، آشپزخانه، چایخانه و … بوده است که متناسب با وظایف خود به ارائه خدمات به زائران اباعبدالله الحسین پرداختهاند.
موکب «بقیه الله » در سال جاری بمدت 14 روز در ایام اربعین (12 روز قبل از اربعین و ۲ روز بعد از آن) برقرار و به زائرین خدمترسانی کرده است. در این ایام، موکب در هر وعده غذایی اقدام به پخت حدود چند ده هزار غذا نموده و در میان زائران اسکان داده شده توزیع کرده است.
موکب توفیق میزبانی، اسکان و پذیرایی از زائرین را در این ایام داشته است. این آمار جدای از اسکان موقت و چند ساعته میباشد که زائران برای اقامه نماز، رفع خستگی و صرف ناهار به موکب مراجعه کردهاند. همچنین علاوه بر زوار ایرانی، زائرانی از کشورهای پاکستان، هند و عراق نیز مهمان موکب بقیه الله بودهاند.
دیدگاه ها